NOTICIAS


COLABORACIÓN EN EVENTO SOCIOCULTURAL DE NUESTRA CIUDAD:
El Grupo Vocal Istigia se ha involucrado de lleno en la recaudación de fondos con destino a la ayuda social. En esta ocasión la totalidad de la recaudación obtenida con la organización de interpretación del Miserere de Eslava y que ha ascendido a la cantidad de 10.700 € ha sido entregada al economato social Virgen del Valle de Nuestra ciudad.
 
Istigia
COLABORACIÓN EN EVENTO SOCIOCULTURAL DE NUESTRA CIUDAD:
Estamos plenamente comprometidos con los eventos sociales y culturales de nuestro entorno, por lo que esta vez hemos colaborado en la presentación del disco de NANI CORTES que tendrá lugar el próximo día 5 de mayo a las 21:00 h en el teatro municipal de Écija.

Los beneficios íntegros del evento serán destinados a la obra social de la hermandad del Confalón de Écija.
 
Nani
ROJECTE FORMACIÓ DUAL PLASGEN – SAFA
Plasgen col•labora amb el projecte de formació professional SAFA-Écija, en cooperació amb les empreses ecijanas.
 
EL PROJECTE BIOPOLÍM-A APROVAT PER CDTI AL PROGRAMA D'AJUDES FEDER-INNTERCONECTA D'ANDALUSIA.

El projecte Feder INNTERCONECTA "Producció de biopolímers avançats a partir de residus" (Biopolim-A) serà liderat per AB Bioenergia.

L'objectiu del programa Feder INNTERCONECTA en la seva convocatòria per a Andalusia és el finançament de grans projectes integrats de desenvolupament experimental, de caràcter estratègic, gran dimensió i que tinguin com a objectiu el desenvolupament de tecnologies innovadores en àrees tecnològiques de futur amb projecció econòmica i comercial a nivell internacional, suposant al mateix temps un avanç tecnològic i industrial rellevant per a Andalusia.

El projecte Biopolim-A planteja l'obtenció de biopolímers avançats a partir de residus agrícoles (biomassa lignocel•lulòsica), residus sòlids urbans (fracció orgànica), residus agroindustrials (sèrum de llet), i / o residus hortofructícoles, de procedència andalusa. Per això, l'objectiu principal del projecte serà presentar una solució tecnològica per a totes aquelles indústries generadores de residus d'àmbit agrícola, urbans, i industrials de procedència biològica, mitjançant la seva transformació, per a l'obtenció de productes d'alt valor afegit.
 
 
Biopolim-A compta amb un pressupost total de 3,3 M € (1,2 M € ABNT) i una subvenció associada de 1,5 M €. El projecte té una durada d'un any i mig, i està estructurat en cinc activitats. Neix gràcies a la col•laboració d'un consorci qualificat format per set empreses andaluses: ABNT, Abengoa Research i NEOL, que exerciran un efecte tractor sobre les PIMES Canagrosa, Kimitec, Plasgen i WPT.

Respecte a la procedència dels socis, hi ha presència d'aquests de quatre províncies andaluses: Almeria, Cadis, Granada i Sevilla.

ABNT desenvoluparà la síntesi catalítica de butadiè a partir d'etanol com a matèria primera, permetent així valoritzar aquest compost cap a altres productes de més valor afegit. El desenvolupament del catalitzador i disseny del procés es farà en base a resultats d'investigacions i, posteriorment, seran optimitzats d'acord amb les especificacions de la producció industrial.